




Efterårsmenu
Vores efterårsmenu er skabt til at indfange essensen af årstiden og bringe de bedste sæsonprægede råvarer i spil. Menuen er sammensat med fokus på balance og stemning, så den både kan nydes til formelle middage og uformelle sammenkomster.Fra 190,-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hovedret
– Kylling a la Diablo m. sennep, krydret paprika & sesam
– Langtidsbraiseret spoleben i kraftig rødvinssauce & salvie
– Cremet flødekartofler m. hvidløg & knust sort peber
– Hvedekernesalat m. pesto af soltørret tomat, mild chili-hvidløg & edamame bønner
– Sprød grøn salat m. violet spidskål, cremet feta & sherry vinaigrette
– Friskbagt sprødt focacciabrød m. havsalt & rosmarin
– Cremet mayo smagt til m. friske krydderurter & sennepskorn
Dessert
– Mørk chokoladekage m. blommekompot tilsmagt m. kefir & stjerneanis